3527 Miskolc, Vágóhíd utca 4-6.

+36 70 425 1881

info@csillagszer.com

MÉLYÉPÍTÉS

MAGAS SZINTEN

CÉGÜNKRŐL

CÉGÜNKRŐL

A Csillagszer Kft. megalapításakor, 1996 év végén, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a már meglévő sok éves mélyépítési tapasztalatot, a szakmai elhivatottságot, az igényes munka és értékteremtés szeretetét ötvözve lépjen piacra, így a partnerei számára a Csillagszer Kft. egyet jelentsen a pontossággal, megbízhatósággal és minőséggel.

Cégünk gerincét és igazi értékét a munkatársaink adják. Kiváló szakértelmük, sokéves szakmai tapasztalatuk a garancia a kimagasló minőségű szolgáltatás nyújtására. Sokan közülük a kezdetektől a társaságunkat erősítik, hiszen a stabilitásunk és a megbízhatóságunk számukra is sokat jelent.

 
csillagszer melyepites aszfaltozas
csillagszer JCB

Tapasztalt közmű és útépítő vállalkozás vagyunk, ugyanakkor vasbeton szerkezetek kivitelezése és projektek teljes körű menedzselése is a palettánk részét képezik. Számunkra nem létezik megoldhatatlan feladat: kreatív, rugalmas gondolkodás és megoldásközpontú szemlélet jellemez minket.
Fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalást, így társaságunk rendszeresen adakozik rászorulók részére, támogatja a helyi fiatal kiválóságokat és jelentős mértékben foglalkoztat hátrányos helyzetű munkavállalókat.

Az állandó elhivatottságunk mellett a dinamikus fejlődésre jelmondatunk kötelez:

csillagszer JCB

Mélyépítés magas szinten.

Szoboszlai Csaba

ügyvezető